sábado, 13 de diciembre de 2008

Missatge de Nadal de Jordi Hereu

"Benvolguts gilipollas,
M'adreço a tots vosaltres per tal de felicitar-vos les festes i un gran 2009. Aquests ens portarà grans satisfaccions, un augment entre 5 i un 7,5% del bono de transport que compreu, so pardillos, i miles de soplapolleces absurdes que ja m'inventaré. El telèfon, la llum i las pipas també pujaran, però això no es cosa meva ... crec .... bueno, no sé ...

Apa, dew"

3 comentarios:

Josep dijo...

T'ha faltat parlar del seu cotxe oficial (per raons de seguretat ell no pot anar en metro), els horaris del Fòrrum (la telecogresca s'ha d'acabar a mitjanit mentre que Summercase pot allargar-se fins a les sis del matí) i dels misteriosos ens metropolitans.

Enzo dijo...

Aquest gilipollas no ha anat en metro en sa vida. I per suposat, tampoc ha anat a la telecogresca. Así està de trastornat, menuda cara de imbécil.

Salva dijo...

Efectivament l'Hereu, a part de ser el pitjor politic del país i ser una persona conflictiva, mentidera, despiadada, satírica, inflexible, tossuda, venjativa, violenta, problematica, arrogant, de vena egoista i dictatorial, es un fill de puta amb totes les lletres. A l'Hereu la ultima cosa que l'importa son les persones i la societat, NO voteu l'Hereu!