lunes, 5 de enero de 2009

El 2009: l'any d'Oriol Pujol

Ja tenim aquí el futur de Catalunya. Després de fer veterinària, Oriol Pujol va decidir treballar de valent amb animals i va començar la seva carrera política. Com va prendre aquesta difícil decisió? Jo ho tinc claríssim: un diputat català cobra uns 3.000 € nets mensuals, mes els plusos i dietes. Qui sap quants gats ha de capar un veterinari per embutxacar-se aquesta xifra.

A més, imagino que deu ser molt gratificant tenir la missió de millorar la vida del populatxo. Una missió que podrien haver començat els aproximadament 5.456 llicenciats en ciències polítiques que deuen estar treballant de teleoperadors o preparant comandes de wopers amb formatge. Pobres, es van equivocar de carrera.

Em fa molt de mal que el futur del nostre país, les grans decisions i negociacions, estiguin en mans d'aquest perfil de persones, preparades a cop d'influència i talonari, que han anat a bones escoles però que a la fi no han demostrat res i de sobte els trobem amb un càrrec públic i pilotant la política catalana. On queden els estudiants, la gent preparada a cop de carrera, master i doctorat, o bé que treballa dur i demostra dia a dia que és capaç de superar probes i de millorar, d'aportar valor ... gent anònima que espero que algun dia sigui contractada per aquesta colla d'enxufats, per tal de que realment tinguem alguna esperança.

Perquè l'esperança és l'últim que es perd, i en canvi ens queda pujolet para rato.

7 comentarios:

el canario cuadrado dijo...

salutacions.

l'informo que hi ha un llibre a la venda d'històries més curtes i més simpátiques a lulu.com que es diu ratónidos, que se'l pot baixar en pdf per 1,50 euros en pdf

Ho dic perquè, tal i com la novel.la és d'un tiu gilipolles, allà hi ha una història "lomo blanco de caballo de arado" dún escriba a la xina imperial que és una mica burru. és a dir, que li passen coses, normalment bones, que no entèn ni control.la.

tambè n'hi ha de més constructives, li garanteixo.

Josep dijo...

m'he quedat en el primer paràgraf: 3000 euros nets cada mes.

Enzo dijo...

Benvolgut Canario,

Estic escribint una història d'un optimista visceral, amb la qual cosa el teu protagonista és necessari per salvaguardar l'equilibri de l'univers.

Seguim llegint ...

Enzo dijo...

Benvolgut Josep,

Als 3000 cal afegir els plusos, dietes, desplaçaments, i afegits en cas de que siguin sotsecretari d'alguna cosa, a part de que no hi ha problema legal per compartir feina i dedicar-se a vendre collarets al carrer del Call.

Un xollo, vamos.

Mr. Hot Potato dijo...

no creo que al oriol le vaya de los 3.000 euros al mes. 23 años de su papi a sus anchas por Cataluña seguro que ya le han dejado suficiente pasta para él y el resto de la camada.

Àngel 'Soulbizarre' dijo...

buona sera,

sono un pasticciero trotskista e voglio fare un musicale

Enzo dijo...

la musica è la migliore medicina. Saluti